Patient-Friendly ER Lobby Designed to Reduce Stress



A new emergency department lobby at Portland, OR-based Adventist Medical Center is designed to help patients relax and relieve their anxiety while they wait. The 2,500-square-foot waiting room was modeled after a hotel lobby, and features an oversized fireplace, plasma televisions, a family-friendly seating area, free Internet access, and multiple windows for natural lighting.


Name:
E-mail:
Website:  
Please enter your comment below:
Please enter the text below:

SIGN UP

FREE e-Newsletters Join the Council Subscribe to HL magazine

SPONSORSHIP & ADVERTISING

100 Winners Circle Suite 300
Brentwood, TN 37027

800-727-5257

About | Advertise | Terms of Use | Privacy Policy | Reprints/Permissions | Contact
© HealthLeaders Media 2015 a division of BLR All rights reserved.